Aviz amatorilor, se poate întâmpla și în Prahova: O pensionară antivaccinistă din Bârlad a murit după ce și-a infectat toată familia cu COVID

0

O pensionară din Bârlad care posta zilnic mesaje antivaccinare pe Facebook a murit după ce și-a infectat toată familia cu Covid-19. Femeia s-a stins după mai multe zile la ATI, unde era intubată pentru că virusul îi afectase plămânii în proporție de peste 90%, scrie observatornews.ro.

Pensionara era foarte activă pe rețelele de socializare, pagina ei fiind plină de mesaje și îndemnuri împotriva vaccinării.

Prelua și distribuia masiv mesajele antivacciniștilor, sub motto-ul “Opriți Vaccinarea”, ba chiar le îmbogățea cu propriile comentarii.

Soarta a făcut ca femeia să se infecteze cu SARS-CoV-2 și, după mai multe zile petrecute la secția de terapie intensivă a Spitalului din Bârlad, a decedat, plămânii fiindu-i afectați în proporție de 90%.

Familia femeii se află în prezent izolată la domiciliu, toți membrii prezentând forme medii de boală. Printre aceștia se află și mama femeii, în vârstă de 80 de ani. Bineînțeles, întreaga familie este nevaccinată.

Cazul femeii vine la câteva zile după ce, tot la Bârlad, în același spital, a decedat un alt antivaccinist convins. Acesta a murit la Terapie Intensivă după 10 zile de la infectarea cu SARS-CoV-2. Înainte să fie internat în spital posta mesaje împotriva vaccinării pe reţelele de socializare.

Până în ultima clipă, înainte de a ajunge la spital, bărbatul a susținut că are doar „o răceală”. El nu credea în vaccinuri sau în existența virusului SARS-CoV-2.

Acestea sunt doar două cazuri, puțin mediatizate, deoarece protagoniștii nu au apărut în fotografii (așa ca antivaccinistul Erno Kovacs din Zalău) alături de doamna Șoșoacă, cea căreia vaccinul îi produce „sterilitate pe trei generații”.

O vorbă spune că: ”Oamenii înțelepți învață din greșelile altora, oamenii proști, din greșelile proprii..”

Sursa foto: vremeanoua.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău