Premierul interimar Florin Cîțu a cerut introducerea pașaportului covid la intrarea în magazine

0

Premierul interimar Florin Cîțu a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că a discutat în guvern introducerea certificatului verde COVID pentru acces la toate activitățile economice, inclusiv în magazine sau mall-uri.

”La orice activitate economică pe care o avem în România, unde intrăm în contact cu persoane, vreau să avem certificatul verde. Dacă dorim să avem economia deschisă cred că este o măsură care ar ajuta foarte mult”, a declarat premierul interimar.

Asta ar putea însemna inclusiv acces la magazin cu certificatul verde COVID care să ateste vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea.

Cîțu a respins o posibilă carantinare a Capitalei și a județului Ilfov din cauza ratei mari de infectare, măsura fiind propuse de INSP (detalii AICI)

”Nu ia în calcul o astfel de măsură pentru că nu a funcționat nici anul trecut” a precizat Cîțu.

VIDEO Conferința de presă a premierului demis:

sursa: hotnews.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău