Altar la Câmpina în memoria victimelor cumplitului accident din 2014. A fost nevoie de un carnagiu pe șosea pentru ca autoritățile să monteze separatoare de sens pe DN1,de la Câmpina către Ploiești

0

Într-o zi fatidică de 27 septembrie, cinci câmpineni nevinovați, dintre care doi copii, își pierdeau viața într-un cumplit accident, care a șocat o țară întreagă. Un tânăr de 28 de ani, din cauza unei decepții amoroase, a ales să se sinucidă luând cu el și alte cinci vieți.  Au trecut șapte ani de atunci. În semn de omagiu pentru victimele nevinovate ale tragediei, centrul Câmpinei s-a transformat astăzi într-un adevărat altar.

Flori, lumânări și fotografii ale celor doi copii și trei adulți care nu au avut nicio șansă să scape de furia sinucigașului. Lacrimi, tristețe și amintiri dureroase pentru toți cei care, astăzi, au trecut prin centrul municipiului pe lângă altarul amenajat în memoria câmpinenilor nevinovați, morți într-o fracțiune de secundă.

Deși au trecut șapte ani, carnagiul de pe DN1, din 27 septembrie 2014, a fost unul dintre cele mai înfiorătoare accidente petrecute vreodată pe acest drum național. În accident și-au pierdut viața un băiețel de 11 ani și tatăl acestuia de 44 de ani, o adolescentă de 19 ani, mama acesteia de 38 de ani și un alt bărbat în vârstă de 44 de ani.

Carnagiul din Prahova a dus, la momentul respectiv, la organizarea unui protest în negru la Câmpina. Oamenii au cerut montarea separatoarelor de sens pe DN1 pentru evitarea unor astfel de tragedii. La șase ani distanță, întregul tronson DN1, de la Câmpina către Ploiești are parapete care separă sensurile de mers.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău