Floriiiin Călineeescuuu! Celebra prezentare nu se mai aude la ProTV, ci la Prima TV, unde simpaticul actor a fost cooptat în conducere

0

Se poate spune că fără el, fără imaginea și munca lui de la lansare și anii care au urmat, ProTVul nu era liderul care a dominat piața din domeniu. Chiar dacă luase o pauză, Florin Călinescu revenise în echipa Pro, pe care însă a părăsit-o acum câteva luni.

De astăzi, oficial, Florin Călinescu este la Prima TV.

Adrian Tomşa, managing partner al Grupului Clever: ”Suntem bucuroşi şi mândri că am cooptat în echipa noastră un adevărat profesionist. Pentru mulţi dintre noi, Florin Călinescu rămâne un reper în televiziune, un simbol al presei româneşti.

Ne bazăm pe spiritul lui liber, pe creativitatea şi pe profesionalismul lui. Prima TV a câştigat un plus de experienţă prin prezenţa domnului Călinescu în echipa de top management.”

Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie ale Grupului Clever. Misiunea sa este de a dezvolta şi crea conţinut autohton de calitate, care să aducă telespectatorului plus valoare şi să se regăsească în programele postului Prima TV, dar şi ale celorlalte televiziuni ale Grupului Clever.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău