Exasperat de declarațiile lui Cîțu, Orban i-a replicat: ”M-a băgat el în politică, să îmi spună când ies? Nu îi e rușine un pic?”

0

Lupta politică din PNL se apropie de final, iar declarațiile competitorilor pentru șefia acestui partid devin din ce în ce mai dure. Atacurile verbale nu rămân fără replici, iar cei care până mai ieri păreau prieteni și buni parteneri în echipa guvernamentală sunt acum cei mai înverșunați inamici.

Ludovic Orban spune că a avut „o relaţie foarte bună cu Florin Cîţu până la momentul la care şi-a depus candidatura”.

În această săptămână, printre alte atacuri la cel care l-a făcut ministru al Finanțelor și la promovat în PNL, Florin Cîțu i-a recomandat lui Orban să iasă din politică, recomandare care se pare că l-a deranjat foarte mult pe cel din urmă.

Ludovic Orban: „E suficient să vă uitaţi, dacă nu şi-au şters postările respective, numai pe conturile de Facebook ale multora dintre colegii care au fost împotriva mea, în care m-au atacat de parcă erau din zona PSD. Cu toate astea, am păstrat un mesaj echilibrat. Şi premierul a avut excese, hai să ne aducem aminte.

M-a pensionat, a spus că mi-am ales un mod urât de a ieşi din politică. Dar ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies? El decide cine intră şi cine iese din politică? Nu îi e ruşine un pic?

Eu sunt de 31 de ani în PNL, mi-am dedicat viaţa promovării ideilor liberale, servirii interesului PNL şi interesului României şi vine un om, totuşi, care este proaspăt, care a trebuit să obţină derogare, cu care am votat şi eu derogarea, ca să vedeţi că n-am fost împotriva candidatului, am votat şi eu derogarea respectivă, dar nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune, nici nu avea cinci ani de vechime şi face el legea, hotărăşte el când iese şi cum iese din politică Ludovic Orban! Asta a fost chiar deranjant!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău