Ploi, vânt și ninsori la munte în Prahova. Când revin temperaturile de 27 de grade Celsius

0

Zona de munte din Prahova este sub cod galben de vânt. La altitudini de peste 1700 de metri a nins, iar temperaturile se mențin negative. Vestea bună este că, în weekend, scăpăm de vremea rea, iar mercurul în termometre va urca până la 27 de grade Celsius la Ploiești.

Vremea se va menține, vineri, deosebit de rece în toată țara, potrivit ANM. În timpul nopții, în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud, au fost temperaturi minime de 0…3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

În Prahova, în zona montană, este în vigoare o atenționare de cod galben de vânt, avertizare valabilă până vineri, 24 septembrie, ora 23.00. La altitudini de peste 1700 metri a nins, iar la Ploiești se vor înregistra ploi slabe, însă mercurul în termometre va urca până la 21 de grade Celsius .

Meteorologii vin cu vești bune. În weekend ne vom putea bucura de soare. La Ploiești, temperaturile vor crește la 24… 27 de grade Celsius, iar la munte vor ajunge la 15… 17 grade Celsius.

Pentru două zile, vremea se încălzește și scăpăm de ploi, care vor reveni, însă, în forță, de săptămâna viitoare.

Citește și: Cod galben de vânt puternic în zona de munte din Prahova. Vreme deosebit de rece

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău