Răcire accentuată a vremii în Prahova, iar la munte sunt anunțate ninsori. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

0

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat răcirea accentuată a vremii, inclusiv în Prahova. Mercurul în termometre va ajunge la 15 grade Celsius, iar la munte  sunt așteptate ninsori.

După un weekend în care temperaturile au fost ridicate, meteorologii anunță o răcire accentuată.

„Vremea se va răci accentuat până în data de 22 septembrie, când media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 15 grade”, a precizat ANM.

După data de 22 septembrie vom avea însă parte de o încălzire a vremii, care în zilele de 26 și de 27 septembrie se va concretiza prin maxime termice ce vor atinge în medie 23…35 de grade.

„În zilele care vor urma se va răcori. Minimele termice vor urma un scenariu asemănător, dar cele mai mici medii se vor atinge în diminețile zilelor de 23 și 24 septembrie, când vor fi de 6…7 grade, iar cele mai ridicate în jurul datei de 21 septembrie, când media se va situa în jurul valorii de 12 grade”, a precizat ANM.

La munte, vremea va fi rece până în data de 24 septembrie. Potrivit ANM, media maximelor termice va fi cuprinsă între 4 și 10 grade, iar a minimelor între -2 și 3 grade.

„Va urma o încălzire de aproximativ 4…5 grade până în jurul datei de 28 septembrie, apoi nu vor mai fi variații termice semnificative.

Pe alocuri vor fi precipitații aproape în fiecare zi. Va ploua, dar în prima săptămână, la altitudini în general de peste 1500, trecător vor fi posibile și ninsori slabe”, a anunțat ANM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău