Trei persoane reținute în cazul casierului unei agenții de pariuri care a fost bătut în zona centrală a Ploieștiului

0

Incidentul a avut loc, joi seară, în centrul Ploieștiului. Casierul unei agenții de pariuri a fost bătut. Polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești au reușit identificarea și conducerea la sediul unității a celor 4 bărbați, posibili autori ai infracțiunii de lovire sau alte violențe. Trei dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Pe fondul unor neînțelegeri, casierul unei agenții de pariuri, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi fost agresat de un bărbat, dar și de alți trei prieteni ai acestuia. Persoanele implicate ar fi plecat imediat, iar bărbatul agresat a necesitat transportul la spital.

Citește și: Casierul unei agenții de pariuri, bătut de patru indivizi în fața Judecătoriei Ploiești. Motivul, o aventură amoroasă la locul de muncă

IPJ Prahova a anunțat, vineri, că polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești au reușit identificarea și conducerea la sediul unității, a celor 4 bărbați, posibili autori ai infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„Față de 3 dintre aceștia s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a precizat IPJ Prahova.

Reamintim faptul că în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău