Cum s-a produs incendiul violent din Băicoi. Patru locuințe și mai multe anexe gospodărești au fost distruse de foc

0

Incendiul de la Băicoi a izbucnit, joi, și a cuprins patru locuințe și mai multe anexe gospodărești situate pe strada Zorilor din Băicoi. Focul s-a manifestat violent și generalizat pe o suprafață de 450 mp. Mai multe familii au rămas fără agoniseala de o viață.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a anunțat care a fost cauza care a declanșat izbucnirea incendiului violent de la Băicoi, care a cuprins patru locuințe și mai multe anexe gospodărești situate pe strada Zorilor.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, potrivit ISU Prahova din cauza unui aparat electrocasnic (frigider) defect amplasat ori neizolat corespunzător.

Alarma s-a dat joi, în jurul orei 13.58, în urma unui incendiu care a cuprins 4 locuințe și mai multe anexe gospodărești situate pe strada Zorilor, din localitatea Băicoi, a precizat ISU Prahova.

„Pentru gestionarea operativă a misiunii de stingere, la fața locului au fost mobilizate 7 autospeciale de stingere, 2 ambulanțe SMURD și 4 autospeciale de primă intervenție și comandă.

La sosirea salvatorilor la locul intervenției, focul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de aproximativ 450 mp, cu posibilități de propagare la o altă locuință aflată în apropiere.

Salvatorii s-au luptat mai bine de 5 ore până ce au reușit să domolească flăcările. O femeie a suferit un atac de panică, fiind evaluată medical la locul intervenției, însă a refuzat transportul la spital.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui aparat electrocasnic (frigider) defect amplasat ori neizolat corespunzător”, a precizat ISU Prahova.

Citește și: Incendiu violent la trei locuințe din Băicoi. Au fost mobilizate 7 autospeciale de stingere și alte 3 de intervenție, comandă și prim ajutor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău