Percheziții în Ialomița și Ilfov într-un dosar de furt. Spargerile au fost date inclusiv în Prahova

0

Poliţiştii ialomiţeni au descins, miercuri dimineaţă, la locuinţele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, zece dintre acestea fiind conduse la sediul poliţiei cu mandate de aducere, potrivit IPJ Ialomiţa.

La primele ore ale dimineţii, 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, precum şi al jandarmilor ialomiţeni au pus în executare 21 de percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor ialomiţene Borăneşti, Coşereni, Gârbovi, Amara şi Ciulniţa, precum şi Jilava din judeţul Ilfov.

Forţele de ordine au descins la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăţi comerciale de pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Călăraşi şi Prahova, persoane din anturajul acestora precum şi tăinuitori de bunuri provenite din infracţiuni.

Zece persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pe bază de mandate de aducere, pentru audieri, fiind de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri provenite din infracţiuni.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău