Bătaie de joc marca Electrica. Un cartier din Ploiești, în beznă de aproape o oră din cauza unui transformator care a luat foc – UPDATE

0

Un transformator a luat foc în această seară pe Strada Brânciog din Ploiești și, de aproape o oră, cartierul Malu Roșu este în beznă.

UPDATE: 21.20:

În jurul orelor 21.15, alimentarea cu energie a fost reluată. Potrivit directorului Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești Zoia Stancu, a fost parțial afectată o zonă din Malu Roșu, respectiv consumatorii care au imobilele situate pe străzile Troienelor și Branciog.

Știrea inițială:

Potrivit cititorilor Observatorul Prahovean, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 20.00, când un transformator aflat pe Strada Brânciog a luat foc. Oamenii au sunat la Electrica și la 112, însă, până la această oră (21.00), doar echipajele de pompieri au sosit.

ISU Prahova a confirmat pentru Observatorul Prahovean incidentul, la fața locului fiind mobilizate două echipaje de stingere și o ambulanță.

Incendiul se manifestă la un cablu electric de medie tensiune, cu degajare de fum.

Din fericire, nu este pericol de incendiu, însă întreg cartierul este în beznă, oamenii sunând la dispeceratul Electrica, însă fără vreun rezultat.

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere Electrica. Aceștia susțin că așteaptă ca pompierii să termine intervenția pentru reluarea furnizării energiei electrice în zona afectata de avarie, însă nu au putut preciza un interval de timp pentru rezolvarea situației.

Mulțumim cititorilor care ne-au trimis imaginile alăturate.

Vom reveni cu detalii!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău