Foto: Furt în parcarea Centrului Logistic Kaufland din Ploiești. Șofer de tir, prins în flagrant de jandarmi

1

Un șofer de tir a fost prins în flagrant de jandarmi în timp ce fura motorină din autotrenul parcat la Centrul Logistic Kaufland din Ploiești. FOTO la finalul textului.

Comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Prahova

În data de 11.09.2021, în jurul orei 22:30 o patrulă de Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a surprins în flagrant pe raza municipiului Ploiești, în parcarea Centrului Logistic Kaufland, un bărbat în timp ce sustrăgea din rezervorul unui autotren, cu ajutorul unui furtun, cantitatea de 30 litri produs petrolier într-un recipient din material plastic.

În urma legitimării s-a stabilit că bărbatul era șoferul autotrenului. Jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunea de furt. Persoana în cauza și produsul petrolier au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

1 COMENTARIU

  1. În loc sa prindă hoți adevărați stau și pândesc prin parcări amărâți de șoferi care se chinuiesc prin vânt, ploaie, viscol și nopți ne-dormite sa ajungă cu marfa la timp la magazine și depozite sa aibe lumea ce cumpara, și când ia și șoferul pentru naveta o canistra de motorina din economia pe care oface în timpul mersului ! Atenției cu știrea patronului vin jandarmi și îl filmează., Uooooo!!!! Rușine sa va fie Jandarmeria Romana, trăiți din bani noștri pe cărei cotizam sa ne apărați de hoți și infractori, la munca cu voi nu mai aveți activități sa justificați bani pe cărei primiți urmăriți șoferi, lăsați lumea sa muncească și prindeți hoți adevărați ca aia chiar nu muncesc RUȘINE JANDARMII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău