Tânăr înjunghiat pe o stradă din Ploiești după ce i-a atras atenția agresorului să nu mai înjure

0

Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un bărbat căruia i-a atras atenția să nu mai vorbească vulgar pe stradă. Agresorul a fost identificat și reținut de polițiștii ploieșteni.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 47 de ani, cu privire la faptul că, vărul său ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător, de către o persoană necunoscută.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma verificărilor a identificat persoana vătămată, ca fiind un tânăr de 26 de ani, care a declarat faptul că s-a întâlnit pe o stradă din municipiu cu un bărbat, căreia i-a atras atenția să vorbească frumos, întrucât folosea un limbaj vulgar, moment în care acesta a scos un obiect tăietor-înțepător, aplicându-i două lovituri în zona abdomenului și a spatelui, ulterior fugind într-o direcție necunoscută.

La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea posibilului autor, în persoana unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Ploiești, care a fost condus la sediul unității pentru audiere.

Tânărul de 26 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Tot în cursul acestei zile, față de bărbatul de 38 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii secției nr.2 de poliție Ploiești continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău