Schimbare de strategie în PNL – susținătorii lui Cîțu participă la citirea moțiunii, cei ai lui Orban nu

0

Luptele politice au numeroase conotații, ele nefiind doar între partide, ci și în interiorul lor. Sunt oarecum în legătură aceste dispute, știindu-se că nu se luptă doar PNL cu USR, ci și PNL cu PNL și USR cu USR.

Ambele formațiuni au alegeri interne. La PNL se luptă Cîțu cu Orban, iar la USR PLUS se luptă Barna cu Cioloș. Și fiecare lovitură aplicată adversarilor din alte partide se contorizează și în interiorul celor două formațiuni.

Astăzi, cu prilejul citirii textului moțiunii în Pralament, inițial Florin Cîțu anunțase că parlamentarii liberali nu vor fi în sală. Doar că, Florin Cîțu nu este încă președintele PNL, așa că nu poate să vorbească în numele tuturor din partid. Cert este că aripa care îl susține a ajuns la concluzia că ar fi bine să participe, așa că s-a revenit asupra deciziei inițiale.

De partea cealaltă, aripa Orban, tocmai pentru că era acuzată că lucrează cu PSD pentru a-l lovi puternic pe Cîțu, a decis să nu participe la prezentarea moțiunii. Virgil Guran, susținător al lui Ludovic Orban:

”Astăzi, noi nu mergem la plenul comun. Noi ne-am hotărât, cel puțin susținătorii lui Ludovic, ne-am hotărât să nu mergem, să nu participăm la moțiune, să arătăm că de fapt noi nu vrem să dăm jos Guvernul nostru.

Pentru a demonstra că noi nu dorim acest lucru, pentru că din păcate, se folosește în această competiție internă, se acreditează ideea că noi, cei care îl susținem pe Ludovic Orban, vrem să dăm jos propriul Guvern. Nu este adevărat și vom demonstra că nu este adevărat.”

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău