Bărbatul reținut în trafic la Ploiești, acuzat și de ultraj. A lansat injurii și amenințări la adresa polițiștilor după ce a fost rugat să se legitimeze

3

Polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Șoseaua Vestului din Ploiești, au observat un conducător auto care vorbea la telefon și nu avea centură. Bărbatul a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv verbal. Dus la secție, bărbatul a lansat injurii și amenințări la adresa unuia dintre polițiști.

UPDATE: VIDEO: Reacția EUROPOL la momentul în care un polițist ploieștean scoate pistolul, fiind amenințat de un taximetrist pe Șoseaua Vestului

Astfel, potrivit IPJ Prahova, „din cercetări a reieșit faptul că, polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Șoseaua Vestului din municipiu, la un moment dat, au observat un autoturism inscripționat TAXI, al cărui conducător auto folosea telefonul mobil fără a avea un dispozitiv de tip hands free și nu purta centura de siguranță”.

Citește și: Bărbat reținut în trafic la Ploiești, după ce a refuzat legitimarea

„Polițiștii au procedat la oprirea acestuia, folosind semnalele de avertizare acustice și luminoase, conducătorul autoturismului taxi oprind în proximitatea intersecției cu strada Baraolt. Bărbatul a refuzat să înmâneze documentele solicitate și a avut un comportament agresiv verbal față de organele de poliție”, a mai anunțat IPJ Prahova.

Mai mult, potrivit IPJ Prahova, întrucât conducătorul auto s-a manifestat agresiv, bărbatul a fost condus la sediul unității  unde a continuat să adreseze injurii și amenințări unuia din polițiștii de serviciu.

„S-a procedat la sancționarea conducătorului auto, cu amendă, în valoare de 580 de lei. În cauză a fost întocmit dosar  penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj”, a mai anunțat IPJ Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Toate lucrurile astea, se intampla pentru ca in aceasta tara nu mai exista teama de consecinte. S-a ajuns in aceasta situatie, pentru ca nicio autoritate a statului nu doreste sa disciplineze cetatenii acestei tari. De la aia care merg pe contrasens , la aia care merg cu masina pe plaja , la aia care fac evaziune…si lista poate continua la nesfarsit. De mut timp ,politia nu mai are autoritate in fata javrelor.

  2. Îl bagam 30 de zile la bulau si îi suspendam permisul 3 luni. Sa vezi pe urma cum respecta individul toate regulile…Pentru cei cu astfel de comportament (vezi si cazul cu politistul si Ferrari) amenda (chiar si penala) este un titlu de glorie !!!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău