Incendiu în apropiere de DN72, între Ploiești și Târgoviște. A fost emis mesaj RO Alert pentru zona I.L. Caragiale – Mija

0

Focul a cuprins o suprafață de 400 de mp, luni dimineață, la o fabrică de polistiren din Mija. Fumul degajat este este vizibil pe o rază de 10-12 km, atât din Prahova, cât și din Dâmbovița.

ISU Dâmbovița: „Se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producţie polistiren din localitatea Mija, comuna I.L. Caragiale.

Au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forţe şi mijloace de la Detaşamentul Moreni, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie cu apă.”

În urma degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj RO-ALERT pentru populaţia din zonă pentru luarea unor măsuri de autoprotecţie. Se recomandă închiderea ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie.

foto: cititor Observatorulph.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău