Șofer de troleibuz din Ploiești, surprins în maieu și se pare vorbind la telefon. ”Chiar și pe caniculă, ținuta trebuie să fie decentă și sigură”

1

Un cititor ne-a trimis o sesizare privind ținuta și comportamentul unui șofer de troleibuz din Ploiești. Observatorulph.ro a solicitat conducerii TCE un punct de vedere.

Sesizarea cititorului

Joi, 29.07.2021, în jurul orelor 14.45, întâmplător am observat un șofer de troleibuz care conducea pe strada Ghe. Gr. Cantacuzino într-o ținută mai mult de plaja decât una adecvată unui șofer al transportului în comun, dar și al unui oraș ce se pretinde a fi civilizat.

Practic, acesta era echipat într-un maieu cu o estetică total inadecvată, mă gândesc că un tricou sau o cămașă nu era atât de inconfortabilă. Mai mult, la o privire ceva mai atentă acesta purta în acel moment și o convorbire telefonică, lucru total ilegal.

Stau și mă întreb, dacă pentru un șofer al un unui autoturism este periculos, cum este pentru cel care conduce un asemenea vehicul și care transportă zeci de călători?

Sunt de acord că temperaturile în această perioadă sunt foarte ridicate, dar cred că totuși ținuta unui șofer de troleibuz într-un oraș civilizat trebuie să fie decentă și mai ales sigură!

Vă scriu aceste rânduri în speranța că vom intra și noi în rândul orașelor civilizate care au autobuze și troleibuze de generație nouă, dar și cu șoferi pe măsură!

1 COMENTARIU

  1. NU ARATĂ A MAIEU ȘI ASTA E O STIRE ….. DAȚI STIRI DESPRE CUM ÎNȘEALĂ STATUL LUMEA , DESPRE PENSIILE CARE LE IAU PARLAMENTARII ? DESPRE SPAGI LUATE DE OAMENII CU FUNCȚII MARI ,CARE NE CONDUC SALARIILE ENORME LUATE DE GUVERNANȚI ȘI SARACIA IN CARE TRAIESTE OMUL DE RÂND CU SALARIUL DE SLUGĂ ȘI MULTE ALTELE …

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău