Iulian Dumitrescu, liderul PNL Prahova, a anunțat pe cine susține pentru șefia partidului. Scopul declarat este reformarea PNL

1

Într-o postare pe pagina sa de facebook, președintele PNL Prahova a comunicat opțiunea sa pentru una dintre echipele care candidează la Congresul din seprembrie. Iulian Dumitrescu este unul dintre ultimii lideri de filială județeană care își anunță decizia în competiția Ludovic Orban – Florin Cîțu.

Iulian Dumitrescu: ”Am promis că, după încheierea alegerilor în cele mai multe organizații județene ale #PNL, voi decide care este opțiunea mea cu privire la viitoarea conducere a partidului.

Începând de astăzi, fac parte din echipa lui Florin Cîţu și voi candida, din partea acestei echipe, pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul #PNL din 25 septembrie.

Cred în nevoia reformării şi modernizării #PNL și sunt sigur că parteneriatul Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul #PNL va aduce o viaţă mai bună pentru toţi românii.”

În scurt timp, premierul Florin Cîțu a dat share pe pagina personală la postarea lui Iulian Dumitrescu, cu mesajul: ”Iulian, bine ai venit în echipa câștigătoare!”

1 COMENTARIU

  1. O viață mai bună? Ca a celor care au fost dați afară din structurile aparatului administrativ pentru economie la buget? Asta vreți și pentru restul țării?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău