Atenție la nerespectarea regimului de deținere de arme și muniție! Motivul pentru care un ploieștean s-a ales cu dosar penal

0

La data de 27 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Secțiilor nr. 1,2,4 de Poliție Ploiești au efectuat controale la deținătorii legali de arme și muniții de pe raza municipiului Ploiești.

Cu această ocazie s-a constatat faptul că, un bărbat care deținea în baza unui certificat de deținător un pistol neletal și munție, la o altă adresă decât cea menționată în cerificatul de deținător.

Având în vedere faptul că bărbatul nu avea dreptul să scoată arma și muniția din locația autorizată pentru păstrarea armei, în cauză a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii atrag atenția că astfel de controale se efectuează periodic, iar nerespectarea legislației deținerii armelor și muniției aduce cu sine deschiderea de cercetări penale și pedepse în consecință.

sursa IPJ Prahova / foto cu caracter ilustrativ

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău