O cafenea din Ploiești, spartă de un tânăr de 19 ani. Suspectul a furat țigări și le-a vândut trecătorilor

0

Miercuri, 21 iulie, polițiștii secției nr. 3 din Ploiești au reținut un bărbat în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a recunoscut că a furat mai multe cartușe de țigări dintr-o cafenea din Ploiești, pe care le-a vândut trecătorilor.

Comunicatul IJP Prahova:

În fapt, la data de 16 iulie a.c., o persoană necunoscută ar fi sustras prin efracție mai multe cartușe de țigări, din incinta unei cafenele din Ploiești.

Citește și Șofer de tir, prins în Parcul Industrial Ploiești în timp ce fura motorină pentru autoturismul personal – FOTO

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că autorul este un tânăr de 19 ani.

Polițiștii, în baza unui mandat de aducere, l-au depistat pe acesta și l-au condus la sediul unității, în vederea audierii, unde a recunoscut fapta comisă, menționând că a vândut țigările pe stradă, unor persoane necunoscute, obținând 350 de lei.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău