Razie amplă pe DN1B, DN1 D și DJ 100B, la Bucov, Valea Călugărească, Ciorani și Fulga

2

Polițiștii prahoveni de la Serviciul Rutier efectuează o nouă acțiune amplă pe șoselele din Prahova, pe DN1B, DN1D și DJ 100B, pe raza localităților Bucov, Valea Călugărească, Ciorani și Fulga, scopul fiind de prevenire a accidentelor rutiere.

Acțiunea organizată de polițiștii prahoveni are drept scop prevenirea/combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere (viteza, alcool, abateri bicicliști, pietoni), a anunțat IPJ Prahova.

La aceasta oră, potrivit IPJ Prahova, polițiștii Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe DN1B, DN1D si DJ 100B (pe raza localității Bucov, Valea Călugărească, Ciorani și Fulga.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Nu prin razii fulger se rezolva problema indisciplinei in trafic a soferilor romani, ci prin prezenta permanenta pe strazi, si prin aplicarea legii constant, nu doar o data la 2-3 saptamani.

  2. Din momentul devierii traficului greu de pe Valea Prahovei , pe Dn1A : Cheia , Ploiești , circulația este un calvar! Iar poliția ce face?!?! Sta cu radar și etilotest!!! Ca de!!! Amenzile și banii la buget sant mai importați!!!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău