Informare meteo de ploi torențiale în Prahova

0

Ploile torențiale își vor face simțită prezența, miercuri, în Prahova. În vigoare este o informare meteo de instabilitate atmosferică, temporar accentuată, în special pentru zona de munte a județului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, potrivit ANM, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40…45 l/mp.

Atenționarea ANM este valabilă miercuri, 21 iulie, până la ora 22.00. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că „instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, mai ales după-amiaza și seara, local în zona de munte, precum și în nord-estul, centrul și sud-estul țării.

„Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii și grindină”, a precizat ANM.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, potrivit ANM, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40…45 l/mp.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău