Dovada că Ploieștiul poate fi și un oraș viu: Mozaic de Ateliere, culoare şi bucurie pentru cei mici – FOTO

0

Primul eveniment organizat de Mozaic Comunitar s-a încadrat în tradiția oferită copiilor ploieşteni de-a lungul timpului de către fondatorii acesteia. FOTO la finalul textului.

Mozaic de Ateliere – Ediția a V-a a adus în Ploieşti multă culoare şi bucurie. Copiii au beneficiat de participarea gratuită în cadrul a 25 de ateliere cu teme diverse, susținute de partenerii asociației, iar încântarea celor mici a fost maximă.

Reprezentanții Sense au oferit kituri cu măşti de protecție şi dezinfectante pentru mâini tuturor copiilor înscrişi oficial la eveniment, care au participat şi la o tombolă cu premii, iar voluntarii Asociației Un Strop de Fericire au fost la înălțime, prin contribuția la organizarea celui mai colorat şi viu eveniment al verii.

Pe pietonalul din centrul Ploieştiului s-au distrat sâmbătă, 3 iulie 2021, peste 400 de copii!

Asociația Mozaic Comunitar îşi propune să conecteze ideile şi poveştile ploieştenilor, precum şi să implementeze proiecte cu impact comunitar. Prin parteneriatele pe care a început deja să le încheie, Asociația se conturează ca un viitor hub al ONG-urilor ploieştene şi îşi propune o colaborare strânsă cu reprezentanții firmelor care doresc să se implice activ şi să sprijine proiectele comunității locale.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău