Lista măsurilor de relaxare a restricțiilor anti-covid care vor intra în vigoare la 1 iulie

2

De la 1 iulie vor intra în vigoare noi măsuri de relaxare a restricțiilor anti-covid. Printre acestea se numără redeschiderea la capacitate maximă a piscinelor interioare, hotelurilor și restaurantelor.

Potrivit Antena 3, noile măsuri de relaxare vor fi discutate, joi, în ședința de Guvern și urmează să fie aprobate. Printre acestea se numără:

  • cinematografele şi sălile de spectacol vor funcţiona fără nicio restricţie de capacitate, însă oamenii vor fi nevoiţi să poarte mască la interior.
  • la activităţi culturale, cum ar fi festivalurile, pot participa până la 2.500 de persoane, dacă evenimentul e organizat în spaţiu deschis, iar fiecare persoana are cel puţin 2 metri pătraţi asiguraţi.
  • salile de fitness pot funcționa la capacitate maxima, insa trebuie sa fie asigurata o suprafata de 7mp/persoana, fara sa fie necesara masca in interior
  • locurile de joacă vor putea funcţiona la 70% din capacitate, la interior, daca însoţitorul copilului să facă dovada vaccinării.
  • Discotecile şi cluburile vor putea funcţiona la 70% din capacitatea, însă clienţii vor fi nevoiţi să facă dovada vaccinării
  • nunţile sau petrecerile private aceste pot fi organizate fară restrictii, doar dacă toţi participanţii sunt vaccinaţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Acest Comitet de Urgenta impreuna cu seful lui continua aberatiile. Cat poti fi de incapabil ca sa nu folosesc adevaratele epitete pe ca le merita acesti indivizi : locurile de joacă vor putea funcţiona la 70% din capacitate, la interior, daca însoţitorul copilului să facă dovada vaccinării. Adica interzicem intrarea a cate sute de mii de copii aca nu depasim milionul (sa faca cineva calculele cati vaccinati sunt in Romania) pentru ca „insotitorul” nu este vaccinat ? Pe langa faptul ca este un abuz si o discriminare oribila (in cluburi, discoteci, nunti, botezuri nu trebuie sa fii vaccinat) acest comitet da dovada di de o prostie inimaginabila: adica daca parintii si bunicii nu sunt vaccinati dar insotitorul copilului este poate sa intre la locul de joaca, nu? Chiar nu vede lumea in ce film de 3 lei jucam ? Presa din Romania chiar are gura cimentata? de ce nu sterge pe jos cu indivizii astia?

    • Presa este penetrată și înregimentată, în cea mai mare parte a ei, nu doar în România. Urmăm noi. Pregătește-te de noul tip de totalitarism, în varianta așa zisă „de mică intensitate” – deocamdată, sau în varianta lui digitală – cât de curând. Avem ceea ce votăm, dar stai liniștit, în viitor vom avea ce numără el. Cum care el, algoritmul. Interfața se va numi USR, PNL, PSD… sau ceva de genu’.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău