Un hoț din Ploiești a furat un portofel din sediul ITM Prahova și apoi a făcut cumpărături cu cardurile victimei

0

Polițiștii au descins astăzi acasă la un bărbat suspectat că ar fi furat un portofel din sediul ITM Prahova din Ploiești, apoi a folosit cardurile victimei pentru a-și cumpăra diverse obiecte.

Comunicatul IJP Prahova:

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 2 percheziții atât la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, cât și la un alt imobil. Descinderile au avut loc pe raza municipiului Ploiești și pe raza localității Vălenii de Munte.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 17 mai a.c., persoana bănuită ar fi furat un portofel din sediul unei instituții, ulterior folosind cardurile bancare pentru efectuarea de operațiuni financiare.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 1.500 de lei.

Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, atât bărbatul bănuit cât și o femeie fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

La percheziții au participat polițiștii ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău