30.000 de lei amendă și camionul confiscat – sancțiunile pentru un bărbat prins că arunca moloz la marginea Capitalei

0

Este evident că nu se poate rezolva această problemă decât prin aplicarea unor sancțiuni dure. Obieceiul de a arunca ilegal gunoiul, uneori deșeuri poluante, nu poate fi stopat altfel.

Dacă Poliția Locală și autoritățile de mediu și-ar face treaba la fel, în toată țara, așa cum au procedat cei din Capitală, atunci fenomenul ar fi descurajat.

Poliția Locală a municipiului București: ”Soferul unei basculante de 12 tone a fost surprins, joi, de politistii locali din cadrul DGPLCMB in timp ce bascula deseurile provenite din constructii pe un teren de la marginea Bucurestiului.

Aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, politistii locali au observat cum conducatorul vehiculului de mare tonaj arunca molozul din basculanta pe o proprietate privata din sectorul 1 al Capitalei. In urma verificarilor efectuate, politistii locali au constatat ca basculanta apartine unei firme de transport „recidivista”. In luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiasi societati a fost surprins, tot de catre politistii locali ai DGPLCMB, in timp ce arunca deseuri rezultate din constructii chiar in acelasi loc.

Inspectorii Politiei Locale Bucuresti au sanctionat firma cu 50.000 de lei pentru incalcarea normelor de protectie a mediului. Astazi, sanctiunea a fost mai drastica. Politistii locali au solicitat sprijinul Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul Bucuresti care, pe langa amenda de 30.000 de lei, au dispus si confiscarea autobasculantei.”

sursa PLMB

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău