Ploiești – Două persoane reținute, după ce au bătut un agent de pază, în magazinul Big Sud. Le atenționase că nu purtau mască

0

Incidentul s-a petrecut cu o zi în urmă, în jurul orei 14:30. Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei societăți comerciale din zona de sud a orașului, în urma unui conflict spontan, ar fi avut loc o agresiune asupra unui agent de pază. În grupul atenționat de paznic erau trei persoane, două dintre ele devenind agresive.

IPJ Prahova: ”Polițiștii s-au deplasat la fața locului (n.r. – Complexul Big Sud Ploiești), unde, din primele cercetări au stabilit faptul că la intrarea în societatea comercială, trei persoane (două femei și un tânăr) ar fi fost atenționate că nu purtau mască de protecție, moment în care aceștia s-ar fi manifestat agresiv față de agentul de pază, lovindu-l și adresându-i injurii.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției în vederea efectuării de cercetări. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

În baza probatoriului administrat, față de una dintre femei și față de tânăr, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.”

O agresiune asemănătoare s-a petrecut și la începutul acestui an, în același loc. Detalii AICI.

foto arhiva observatorulph.ro – incident Big ianuarie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău