Ploi torențiale, tunete și fulgere la Ploiești

0

Prahova se află sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. La Ploiești a plouat torențial, joi, iar tunetele și fulgerele și-au făcut simțită prezența. În Prahova este în vigoare și o informare meteo de averse, descărcări electrice și căderi de grindină, avertizare valabilă până duminică, la ora 23.00.

Vară capricioasă în Prahova. După ce joi s-au înregistrat temperaturi de peste 28 de grade Celsius, la Ploiești a început să plouă torențial. Nu au lipsit tunetele, dar nici descărcările electrice.

În Prahova este în vigoare, până joi, ora 23.00, un cod galben de ploi torențiale, dar și o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată, avertizare valabilă până duminică, 13 iunie, ora 23.00.

Meteorologii au anunțat că în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, pe arii restrânse, 25…50 l/mp.

Citește și: Cod galben de ploi torențiale și vijelii în Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău