O nouă intervenție ISU la incineratorul Eco Burn. După mai bine de o săptămână, încă sunt focare care ard mocnit

ISU Prahova intervine din nou la incineratorul Eco Burn din Parcul Industrial Brazi, la mai bine de șapte zile de la incendiul care a pus pe jar o comunitate întreagă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, nouă mașini de stingere vor acționa, din nou, pentru înlăturarea efectelor negative la incineratorul din Parcul Industrial Brazi.

Timp de 3 ore, pompierii prahoveni vor refula peste 1000 de tone de apă în zona incendiului deoarece sunt mai multe focare care ard mocnit în canalele tehnologice.

Citește și: Cum arată zona unde a izbucnit, miercuri, incendiul de la Ecoburn. Pompierii vor inunda locul cu 300 de tone de apă – FOTO

Conform unor surse, ce nu s-a spus oficial până acum este că incinta în care avut loc incendiul de la începutul lunii iunie are un subsol generos, care ar fi plin cu deșeuri și care ar comunica cu o rețea de canalizare. Facem precizarea că informația nu a fost confirmată, încă, oficial de către nicio autoritate.

Citește și: Reprezentanții Eco Burn după incendiul din Parcul Industrial Brazi: ”Există posibilitatea ca acesta să nu fi fost întâmplător. S-ar dori închiderea companiei sau preluarea activității”

Vom reveni cu detalii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău