Controale masive în Prahova ale Gărzii de Mediu. Observatoruloph.ro transmite live bilanțul comisarului șef – VIDEO

4

Octavian Berceanu, șeful Gărzii Naționale de Mediu, susține vineri, la Ploiești, o conferință de presă cu bilanțul acțiunilor de control efectuate în această săptămână în Prahova.

Observatorulph.ro transmite live conferința susținută de șeful Gărzii de Mediu:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

4 COMENTARII

  1. Ar trebui controale si in gospodariile in care INCA SE ARD RESTURILE VEGETALE.
    Degeaba avem lege data daca taranul roman face focul in fundu’ curtii.
    P.S. Politia comunitara, aveti atributii de-astea in fisa p…ostului sau veniti cu scutiri medicale de genu’: lenevita acuta, durere-n cot asociata cu o criza generalizat de indiferenta la civism, durere-n dos de mers pe jos, etc.

  2. Pe langa arederea resturilor vegetale in gospodari ( autoritatile locale trbuie sa amenajeze rampe seciale de depozitare/reciclare + colectarea resturilor vegetale, dar prea multa bataie de cap = se fac ca ploua) la marginea localitatilor ( cel putin pe raza Bobolia – Banesti – Campina in lunca Prahova /Doftana ) se ard gunoaie zilnic la ore diferite si dupa miros (plasitc & cauciuc) acestea sigur provin din acei baloti depistati recent prin portul Constanta. si totul pleaca de la „lenevita acuta, durere-n cot asociata cu o criza generalizat de indiferenta la civism, durere-n dos de mers pe jos, etc.” de parca noi, copii parinti si bunicii nu respiram acelas aer infect

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău