Jurnaliști prahoveni amenintați de fiul unui fals comisar de poliție, după ce au apărut dezvăluiri despre posibile infracțiuni

0

Conform actualiateaprahoveană.ro, un bărbat din comuna prahoveană Fulga este acuzat că ar fi înșelat mai multe femei, reușind să primească de la victime sume impresionante. Una dintre victime acuză că i-ar fi dat peste 80 de mii de euro în decursul unei relații de prietenie desfășurată pe parcursul unui an și jumătate.

M.T. are 55 de ani și este, după caz, „comisar” în Ministerul de Interne, funcționar la Guvern în „Direcția generală de monitorizare a abuzurilor”, apropiat al unui general – Andrei Tănase și, dacă conversație o cere, chiar „apropiat” al Cotroceniului.

Povestea s-a desfășurat pe parcursul mai multor ani și are efect direct în prezent. Aceasta include suspecți făptuitori și victime, într-un amalgam de întâmplări cu caracter hilar, însă cu efecte extrem de dureroase și cât se poate de reale.

Aventura „comisarului” a dus la instrumentarea unui dosar penal pentru infracțiunea de înșelăciune în formă continuată (4 acte materiale). Victimele: femei de diferite vârste, singure sau măritate, cunoscute pe rețelele de socializare.

După publicarea avanpremierei, fiul suspectului a trimis un mesaj audio către adresa de corespondență electronică a colegilor de la ziarul Actualitatea Prahoveană, în care proferează injurii și amenințări directe la adresa reporterului care a postat anunțul legat de articol. Cu un limbaj rudimentar, Andrei Marin insultă și amenință că îl „caută” pe jurnalistul Actualitatea Prahoveană și „îi rupe mâinile și picioarele”.

”Am început noi să-l căutăm cu Poliția. Revenim cu detalii legate de caz”, spun colegii de la actualiateaprahoveană.ro. Citiți dezvăluirile, dar și cum au fost amenințați, în articolul publicat AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău