Spirit civic. Un polițist local a găsit o sumă de bani în Parcul de la Sala Sporturilor și a predat-o autorităților

0
bani-compensatii-angajati.jpg

Un polițist local din Ploiești, aflat în timpul liber, a găsit aproximativ 300 de lei în această dimineață în parcul de la Sala Sporturilor.

Potrivit colegilor săi de la Sindicatul Polițiștilor Locali Mihai Viteazul, ”în jurul orei 10:40, în zona Sala Sporturilor Olimpia, în timpul său liber, coordonatorul Biroului Intervenție Rapidă 2 din Poliția Locală Ploiești, Iancu Iulian, a găsit o sumă de bani în jurul a 300 de lei (nu putem da cifra exactă, tocmai ca cel care într-adevăr a pierdut-o, să se prezinte pentru a o revendica) și a încercat să caute persoana care a pierdut banii, dar nu a reușit să o identifice (zona respectivă din fața Sălii nu era acoperită de camerele de supraveghere).”

Suma de bani a fost predată la Secția 3 de Poliție Ploiești, unde proprietarul este invitat să se prezinte pentru a o ridica.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău