Câte amenzi au aplicat jandarmii prahoveni în mini-vacanța de Paște

0

71 de sancțiuni contravenționale (dintre care 45 de avertismente) în valoare de 8.500 de lei. Acesta este bilanțul controalelor jandarmilor prahoveni efectuate în perioada 30 aprilie-3 mai.

Comunicatul IJJ Prahova:

În perioada 30.04 – 03.05.2021 cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a minivacanţei de 1 şi 2 Mai, peste 700 de efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au acționat atât independent cât și alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranţă publică și totodată pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus SARS-Cov-2, cu ocazia desfășurării manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului dar și pe traseele montane, în staţiunile turistice şi în zonele de agreement.

Au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale (dintre care 45 de avertismente) în valoare de 8.500 de lei.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova mulțumește cetățenilor care au înțeles importanța respectării normelor de protecție sanitară, necesare în această perioadă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău