Încă un agresor a fost reținut în urma scandalului cu împușcături din Parcul Municipal Vest

0

Doi tineri au fost reținuți în urma scandalului monstru care a avut loc, în seara primei zile de Paște, în Parcul Municipal Vest din Ploiești.

”În urma administrării probatoriului, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore și pentru cel de-al doilea agresor” au comunicat în această seară reprezentanții IJP Prahova.

Anunțul vine după următorul comunicat al Poliției:

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 21:00, Poliția Municipiului Polieşti a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti, doua persoane sunt lovite.

La fața locului s-au deplasat polițiştii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbați ar fi fost loviți în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent.

Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare.

Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru a acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorii fiind conduși la sediul poliției unde în prezent se administrează probatoriu în cauza, unul dintre autori fiind deja reținut pentru 24 ore.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău