Imaginile zilei, la Ploiești. Cum se traversează un pod peste Dâmbu închis de primărie pentru că era periculos

1

La sfârșitul anului trecut, Primăria Ploiești a interzis circulația pe mai multe poduri din oraș, care au devenit periculoase în urma unei expertize tehnice ignorate de fost administrație. Până când primăria le va repara, unele pasaje pietonale peste Dâmbu sunt traversate zilnic cu dificultate, mai ales de persoanele vârstnice, așa cum reiese dintr-o postare a unui ploieștean, pe Facebook.

În luna decembrie, Primăria Ploiești a impus mai multe restricții pe mai multe pasaje rutiere, dar și pietonale după ce o expertiză a arătat că acestea nu mai prezintă siguranță (detalii AICI)

Reparația podurilor nu a început, actuala administrație invocând întârzierea în adoptarea bugetului local, care conține și capitolul ”investiții”.

Ploieșteanul Florin Rudaru a postat pe Facebook imagini cu mai multe persoane, unele vârstnice, care se chinuie să traverseze Dâmbu printre fiarele sudate de autorități pentru închiderea circulației pietonale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. La 15 m de acest pod este altul, pe care intr-adevar circula si autoturisme, dar este traversat si de pietoni. Ma intreb ce graba, inconstienta, prostie ii determina pe cei din imagini sa faca exhibitiile acelea printre barele de fier ? Daca isi sparg capul sau isi rup picioarele acolo tot Primaria e de vina?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău