Incendiu la un service auto din Blejoi. De la ce a pornit focul

0

În această dimineață, pompierii prahoveni au fost solicitași să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service auto din comuna Blejoi. Focul a fost provocat de o baterie auto lăsată peste noapte la încărcat.

Comunicatul ISU Prahova

În jurul orei 01:58, un incendiu puternic a cuprins un service auto din satul Tânțăreni, comuna Blejoi. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la o construcție metalică, cuprinzând un autoturism, unelte, utilaje și mai multe produse combustibile depozitate în interior, pe o suprafață de aproximativ 290 mp.

La fata locului au fost mobilizate 5 mașini de stingere, 1 autoscară, 1 descarcerare, 1 ambulanță și o autospecială de primă intervenție și comandă.

După aproximativ o oră de luptă cu flăcările violente, incendiul a fost lichidat, fiind soldat doar cu însemnate pagube materiale. Incendiul a pornit cel mai probabil din cauza unui acumulator electric lăsat sub tensiune.

foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău