Ministrul Sănătății a anunțat reguli noi pentru înmormântări. Se va permite și accesul în spital, în anumite condiții, pentru aparținători și preoți

Reprezentanții Ministerului Sănătăţii s-au întâlnit, joi, cu reprezentanţii cultelor pentru a discuta despre modificarea protocolului de înmormântare a persoanelor decedate infectate cu Sars-Cov-2.

Vlad Voiculescu: ”Ordinul de ministru este în lucru în acest moment. Cel târziu mâiine va fi semnat. Vor conţine toate modificările cerute de reprezentanţii cultelor, va contine modificări pe care M.S. le consideră necesare, vorbim de măsuri de protecţie.

Vorbim de un ordin din aprilie 2020, deci e vorba de un ordin de mai bine de un an de zile. Toate solicitările cultelor vor fi incluse în noua formă a ordinului.”

Noua formă a ordinului de ministru prevede ”accesul preotului sau al pastrorului în spital, la pacienţii care au nevoie.”

”Avem în vedere şi pentru aparţinători lucrul acesta, cu respectarea unor reguli”, a mai declarat Voiculescu.

Video declarații Vlad Voiculescu:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău