Prahovean dat dispărut la Poliție de către soție. Dacă îl vedeți sunați la 112!

BIȚĂ VASILE a plecat în mod voluntar de la domiciliu în data de 07.04.2021 în jurul orei 08:30, fără a mai reveni până în prezent. Dispariția sa a fost reclamată de soție la postul de poliție din Valea Călugărească.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească, au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că soțul său, numitul BIȚĂ VASILE a plecat în mod voluntar de la domiciliu în data de 07.04.2021 în jurul orei 08:30, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70 m, greutate aproximativ 100 kg, păr negru, scurt, ochi căprui, ten măsliniu, față ovală.

La momentul plecării, bărbatul purta pantaloni lungi de stofa albaștri, cămașă cu mânecă lungă de culoare neagră, geacă de fâș de culoare albastră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău