Sentință după 12 ani în dosarul lui Răzvan Cosma, tânărul bătut în fața unui club din Ploiești până a intrat în comă

După 12 ani de procese, Tribunalul Prahova a dat o primă sentință în dosarul agresiunii asupra ploieșteanului Răzvan Cosma. Acesta a fost bătut cu bestialitate în noaptea de Crăciun din anul 2008 în fața unui club din oraș de 11 persoane care au primit recent primele condamnări pentru tentativă de omor. Sentința nu este însă definitivă.

Potrivit adevarul.ro, Răzvan Cosma, care la data agresiunii avea 23 de ani, a fost trântit la pământ, călcat în picioare la propriu şi bătut cu o bară metalică.

11 agresori au fost în total, iar printre aceştia s-a aflat şi o fată, care l-a lovit în cap cu tocul de la cizmă.

Din cauza loviturilor primite, Răzvan Cosma s-a aflat în comă timp de şase luni. Medicii din România nu i-a dat nicio şansă de supravieţuire, dar norocul tânărului a fost că familia şi prietenii au făcut atunci un efort şi l-au transferat la o clinică din Germania. Răzvan şi-a revenit, dar a rămas cu un handicap.

Tribunalul Prahova a decis condamnarea inculpaților la închisoare cu executare pentru tentativă de omor și plata unor despăgubiri în valoare de 290.000 de euro. Citește articolul complet pe adevarul.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău