Marian Iorga, șeful Poliției Prahova, a rămas fără permis după ce a fost „prins de radar” cu peste 130 km/h pe DN 1, la Potigrafu

0

Inspectorul șef al IPJ Prahova, Marian Iorga, a rămas fără permisul de conducere după ce a fost depistat de subalterni în timpul unei acțiuni rutiere cu 135 km/h în localitate, potrivit ziarulincomod.ro.

Acțiunea rutieră în urma căreia Iorga a rămas pieton pentru 90 de zile și a fost sancționat contravențional a avut loc duminică în zona localității Potigrafu de pe DN 1.

”Vă confirm faptul că am fost sancționat de colegii mei de la Serviciului Rutier Prahova. Mă aflam la volanul mașinii personale, în timpul liber și am fost sancționat ca orice alt cetățean conform OUG 195/2002”, a declarat Marian Iorga pentru ziarulincomod.ro.

Conform legii, șeful IPJ Prahova își poate redobândi dreptul de a condu mai devreme cu 60 de zile, dacă promovează examenul de redobândire pe care îl va susține tot la Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău