Scandal, vineri seară, pe strada Mărășești din Ploiești. Doi bărbați au ajuns înjunghiați la spital

Conflictul ar fi izbucnit, vineri seară, în jurul orei 19.00, pe strada Mărășești, între patru bărbați. Doi dintre ei au fost înjunghiați și au necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Bărbatul care a agresat cele două victime a fost depistat de polițiști, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați, la data de 5 martie a.c., în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că pe strada Mărășești din municipiu are loc un conflict între 3 persoane.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de polițiști, luptători SAS și jandarmi pentru aplanarea conflictului, stabilirea situației de fapt și măsuri de asigurare a ordinii publice.

„Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool doi bărbați au fost agresați într-un conflict spontan de alți 2 bărbați. Victimele ar fi fost lovite cu un obiect tăietor- înțepător la nivelul capului și al pieptului de unul dintre agresori”, a precizat IJP Prahova.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind externate, în afara oricărui pericol.

„Bărbatul care a agresat cele două victime a fost depistat de polițiști, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a mai precizat IJP Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău