O educatoare din Prahova a rămas fără casă în urma unui incendiu. Apelul colegilor de breaslă

Educatoarea Ana Maria Moșneanu  de la Grădinița cu program prelungit Clopoțica Urlați a rămas fără casa pe care o avea în comuna Sângeru, în urma unui incendiu.

Un incendiu de proporții a izbucnit sâmbătă seară, în jurul orelor 20.30, în comuna Sângeru. Potrivit ISU Prahova, flăcările au cuprins întreaga locuință, pe care u distrus-o în totalitate (imagini AICI). Casa aparținea familiei educatoarei Ana Maria Moșneanu  de la Grădinița cu program prelungit Clopoțica Urlați, pentru care a fost lansat un apel la solidaritate.

Ionuț Duță, liderul Sindicatului Școala Prahovei a postat un mesaj pe Facebook:

Din suflet pentru Ana!
Stimați colegi,
Colega noastra, doamna educatoare Ana Maria Moșneanu de la Grădinița cu program prelungit Clopoțica Urlați, trece prin momente cumplite, deoarece casa ei din comuna Sângeru a luat foc în seara de 27 februarie, ambele familii din locuință rămânând la mila semenilor.
Facem apel la solidaritatea dumneavoastră de dascăli, ca puțin cu puțin să devină un ajutor real și din suflet.
Donațiile se pot realiza în contul Anei Maria Moșneanu deschis la Raiffeisen Bank RO95RZBR0000060018941231 sau îi pot fi înmânate personal.
Ajutorul dumneavoastră poate fi neprețuit!
Va multumim!
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău