Reacția IJP Prahova despre agresiunea suferită de fotbalistul Petrolului, Mihai Constantinescu, în cartierul 9 Mai

După ce observatorulph.ro a publicat în exclusivitate informația că fotbalistul Petrolului, Mihai Constantinescu, a fost agresat în cartierul 9 Mai, la solicitarea redacției noastre, reprezentanții IJP Prahova au transmis următorul punct de vedere:

”La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat de o persoană cunoscută în timp se afla pe o stradă din Ploiești.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale vicimei. Aceasta a fost transportată la spital, fără a rămâne internată.

Victima și-a rezervat dreptul de a depune plângere penală pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, nedorind să formuleze plângere la acel momentul intervenției polițiștilor”

Reamintim că unul dintre cei mai promițători jucători ai Petrolului Ploiești, Mihai Constantinescu, a fost victima unei agresiuni. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara în cartierul ploieștean 9 Mai și a fost anunțat la 112. Cu toate acestea, IJP Prahova nu a făcut public incidentul, care a fost însă confirmat pentru observatorulph.ro de președintele clubului, Costel Lazăr.

”Este adevărat, a fost agresat sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla pe stradă, in zona 9 Mai. Agresorii nu sunt membri ai niciunei galerii”, a declarat Costel Lazăr.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău