Ce spune Poliția Prahova despre bărbatul din Ciorani al cărui cadavru a fost devorat de câini

Un copil a găsit pe un câmp din comuna prahoveană Ciorani cadavrul unui bărbat de 72 de ani, care a fost dat dispărut de familie pe 17 decembrie anul trecut. Potrivit primelor informații furnizate de IJP Prahova, nu există urme vizibile de violență, însă, potrivit procedurii, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Observatorulph.ro a publicat în premieră informația privind descoperirea macabră din Ciorani AICI.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 21 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe malul drept al râului Cricovul Sărat, într-o zonă cu vegetație uscată, a fost depistat cadavrul unei persoane.

În urma activităților desfășurate de echipa de cercetare, s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii decembrie 2020.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. Din primele informații, nu există urme vizibile de violență.

Pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 17 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Prahova au desfășurat o serie de activități specifice încă din momentul înregistrării sesizării, inclusiv prin utilizarea unui câine de urmă.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău