Cât mai durează valul de ger. La Ploiești vor fi din nou 9 grade

Meteorologii anunță că valul de frig cu care ne confruntăm zilele acestea va mai dura până marți, 20 ianuarie. Începând din a doua parte a săptămânii viitoare temperaturile vor redeveni pozitive, la Ploiești se vor atinge maxime de 8-9 grade.

Avertizarea ANM de ger va expira marți, 20 ianuarie, la ora 10:00. Până atunci vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane.

Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. Local se va semnala ghețuș.

Începând de miercurea viitoare vremea se va încălzi treptat, astfel încât joi, 21 ianuarie, maxima prognozată la Ploiești va fi de 9 grade, în timp ce minima se va situa între 0 și 2 grade.

Următorul episod de precipitații, mai ales sub formă de ploaie în zona joasă, respectiv lapoviță și ninsoare la munte, este așteptat duminica viitoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău