Mesajul unui ploieștean după ce mașinile i-au fost vandalizate în parcare blocului: ”Ni s-au întors ”valorile” acasă….” FOTO

În ultima perioadă tot mai mulți șoferi din Ploiești se plâng de faptul că își găsesc mașinile parcate vandalizate. Printre ei se numără și un cititor care locuiește în zona de nord a orașului. Acesta ne-a trimis imagini cu cele două mașini ale familiei vandalizate în decurs de câteva zile.

Mesajul cititorului:

”Bună ziua, doresc să vă prezint o situație care a luat o amploare foarte mare în Ploiești și anume furtul, cel puțin în ceea ce privește autoturismele.

Pentru mine este clar că „valorile” României s-au întors acasă… Aș vrea ca prin intermediul ziarului observatorulph.ro să tragem un semnal de alarmă către autoritățile locale – Poliție, deși ei consideră prea minore aceste fapte pentru a fi investigate.

Personal, în decurs de câteva zile mi-au fost vandalizate două autoturisme în zona de N – Complexul Mare. Vă trimit și fotografiile doveditoare. Poate se iau măsuri și sunt prinși acești hoți”.

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. Stim deja raspunsul Politiei :
    „Chiar dacă va fi identificat, șoferul respectiv nu va putea fi sancționat, ci doar avertizat verbal de polițiști.

    Asta deoarece conform Articolului 109 din OUG 195, contravențiile se constată direct sau cu mijloace tehnice omologate de polițiști.

    Mai mult, imaginile surprinse de camerele video montate pe mașini sau de cele de supraveghere nu constituie probe în instanță pentru amendarea șoferilor, astfel încât procesele verbale emise în baza lor pot fi contestate și anulate.”
    Concluzie : feriti-va singuri de astfel de indivizi !!!

  2. Are dreptate ! Si eu am ramas fara capacele spalatoarelor pt faruri exact ca si cititorul care a postat fotografiile. Locuiesc la Cina pe strada Cibinului. Pe 05.01.2021 dimineata am constatat furtul .

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău