Razie anti-covid ale polițiștilor în Ploiești

Ieri, în intervalul orar 17:00-19:00, sub coordonarea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, au organizat o acțiune în municipiul Ploiești împreună cu jandarmi, reprezentanți ai I.S.U Prahova, Gruparea Mobilă de Jandarmi ”Matei Basarab”Ploiești, precum și specialiști din cadrul I.T.M. Prahova, D.S.V.S.A. Prahova, pentru creșterea vizibilității și verificarea măsurilor legale impuse prin legislația specifică stării de alertă în contextul răspândirii infecției cu noul virus ” SARS- COV 2”.

Astfel, au fost legitimate peste 110 persoane, verificate 11 societăți comerciale și controlate peste 50 de autovehicule dintre care peste 30 destinate transportului public în comun.

Au fost avertizate verbal peste 30 de persoane care nu respectau măsurile de protecție pentru prevenirea raspandirii virusului COVID 19.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate peste 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 4.600 de lei, din care 3 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri! sursa: IJP Prahova

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău