La Ploiești a fost constituit comandamentul pentru deszăpezire. Numerele de telefon la care cetățenii pot semnala probleme

Primarul municipiului Ploiești a semnat dispoziția privind constituirea comandamentului pentru deszăpezire, care include și planul de măsuri în caz de ninsori pentru sezonul de iarnă 2020 – 2021, cetățenii având posibilitatea să sesizeze anumite probleme la două linii telefonice fixe și la o linie telefonică mobilă.

Șeful comandamentului pentru deszăpezire va fi primarul municipiului Ploiești, care poate fi înlocuit de administratorul public Simona Albu.

Din comitetul pentru deszăpezire mai face parte, în calitate de membru, viceprimarul municipiului Daniel Nicodim, dar și consilierul personal al primarului Adrian Mihalache, precum și directorul RASP, Raul Petrescu, directorul tehnic al RASP – Vasile Ionescu, șeful Serviciului Dispecerat, directorul Rosal, directorul TCE, directorul Poliției Locale Ploiești, subcomisar șef Birou Rutier, șeful Serviciului Situații de Urgență, Pază Obiective, directorul Direcției Tehnic-Investiții, directorul ASSC, precum și directorul Direcției de Comunicare, urmând ca, la fiecare ședință, să fie prezenți și reprezentanți ai serviciilor de utilități publice.

Dispoziția primarului municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, include și un plan de măsuri pentru desfășurarea normală a activității rutiere în iarna 2020 – 2021.

Sediul comandamentului pentru deszăpezire va funcționa la RASP Ploiești, unde vor funcționa și două linii fixe 0244/984 și 0244.595063, precum și o linie telefonică mobilă: 0752027539, dar și telefonul gratuit al primarului – 0800800884/ fax – 0244.542958.

Lista măsurilor dispuse prin dispoziție de primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici (Detalii AICI)

Citește și: Primăria Ploiești, pregătită pentru deszăpezire și combaterea poleiului

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596