Tânărul care a murit în Prahova, izbindu-se de stânci cu parapanta, a fost cel mai bun la show-ul „Ninja Warrior” de la Pro TV

George Mariș a murit ieri, la 32 de ani, încercând să-și ia zborul cu o parapantă rapidă de pe vârful Caraiman. Acesta practica „speed flying”, un sport riscant, cu puțini adepți în țara noastră.

Accidentul s-a petrecut ieri, când salvamontiștii din Bușteni, dar și din formațiile  Prahova și Azuga au fost solicitați să intervină după ce un tânăr parapantist a murit după ce a căzut în zona Brâna Caraimanului (detalii și VIDEO AICI)

Pogtrivit Știrilor Pro TV, George Mariș era un împătimit al muntelui. Ani la rând a fost pe podium la concursurile de escaladă, iar de ceva vreme se îndrăgostise de speed flying, un zbor în care folosea o aripă de mici dimensiuni, care îi permitea să atingă viteze mari, chiar şi 100 de km pe oră, aproape de stânci.

Pentru amatorii acestui sport foarte periculos, zborurile din Bucegi sunt extrem de provocatoare. Se aruncă în gol, susţinuţi doar de o aripă îngustă, şi coboară cu viteze ameţitoare de-a lungul unor vai abrupte.

În ciuda performanţelor, George era un om extrem de discret. Publicul larg l-a cunoscut odată cu difuzarea concursului Ninja Warrior, la PRO TV.

George Mariș declara la „Ninja Warrior”: „Atuul meu în competiţia asta ar fi o combinaţie între agilitate şi forţă. Dacă mă montez pe ceva şi vreau să fac ceva, reuşesc de obicei”.

Citește articolul integral AICI

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596