Trei jandarmi din Prahova, omagiu pentru soldații români decedați și răniți în misiuni – FOTO

0

Trei jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, au alergat sâmbătă, în cadrul Ştafetei Veteranilor Invictus 2020, ediţia a VII-a, pentru a aduce un omagiu soldaților români care au decedat sau au fost răniți în misiuni.

„Cei trei jandarmi, plutonier adjutant Diaconu Justin, plutonier adjutant șef Ploscaru Costel și plutonier adjutant Ioan Sorin au luat startul la Monumentul Vânătorilor din Ploiești, o parte dintre ei fiind în Teatrele de Operații din Afganistan, alegând să participe la eveniment pentru a arăta faptul că sunt alături de ei și, de asemenea, pentru a cinsti memoria celor care și-au dat viața pentru patrie pe diferite fronturi”, a anunțat IJJ Prahova.

Această activitate se desfășoară în perioada 13-25 octombrie 2020 și presupune parcurgerea a trei trasee și purtarea unei ștafete, reprezentată de către una din culorile drapelului național al României.

Traseul galben a început din Tulcea și va trece prin Babadag, Constanța, Călărași, București, Ploiești, Brașov, Cincu, Sibiu, Alba Iulia, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Zalău și Carei.

Cele trei trasee se vor reuni la Carei de Ziua Armatei României, întregind drapelul tricolor.

Citește și: Ștafeta veteranilor a ajuns, ieri, la Ploiești. Proiectul Invictus România, la ediția a VII-a – VIDEO, FOTO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău